У ніч на 10 жовтня ППО збила 41 шахед і жодної ракети

У ніч на 10 жовтня 2024 року (із 19.00 09.10 по 10.00 10.10) російські окупанти атакували Україну ударними БпЛА та ракетами різних типів.
❗️Усього радіотехнічними військами Повітряних Сил виявлено та здійснено супровід понад півсотні засобів повітряного нападу противника:
– 2 балістичні ракети Іскандер-М (район пусків – ТОТ Криму);
– 1 керовану авіаційну ракету Х-31П (із повітряного простору Криму);
– 2 керовані авіаційні ракети Х-59/69 (із повітряного простору Криму);
– 3 зенітні керовані ракети С-300 (із окупованої Донеччини);
– 62 ударні БпЛА (райони пусків – Приморсько-Ахтарськ, Курськ – рф).
Відбивали повітряний напад авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.
💥 В результаті протиповітряного бою збито 41 ворожий БпЛА у Миколаївській, Одеській, Херсонській, Київській, Черкаській, Дніпропетровській, Сумській, Полтавській, Запорізькій та Донецькій областях.
14 ворожих безпілотників локаційно втрачено у різних регіонах України, імовірно внаслідок активної протидії РЕБ. Інформація уточнюється.
Станом на 11.00 бойова робота триває! Декілька БпЛА (імовірно ударні) – в повітряному просторі України. Також спостерігається велика активність розвідувальних безпілотників на півночі та півдні.
В результаті російського удару ракетами та ударними БпЛА уражено цивільні об’єкти та об’єкти критичної інфраструктури на Одещині, Полтавщині та Донеччині.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа