У Львові визначилися з проведенням сесії нової обласної ради

Офіційно:

У четвер, 19 листопада 2015 року, в сесійній залі львівської обласної ради (вул. Винниченка, 16) відбудеться засідання і сесії обласної ради viі скликання. Початок о 10.00.

Таке рішення прийнято відповідно до протоколу №1 засідання підготовчої групи з проведення i сесії львівської обласної ради vii скликання, яке відбулося 10 листопада 2015 року.

Головою підготовчої групи з проведення i сесії львівської обласної ради vii скликання обрати обрано ганущина олександра олександровича, а секретарем – гірняка володимира олеговича.

Зокрема, згідно із пропозицією олександра ганущина було затверджено такий порядок денний підготовчої групи з проведення i сесії львівської обласної ради vii скликання:

  1. Про створення підготовчої групи з проведення i сесії львівської обласної ради vii скликання.

  2. Про обрання голови та секретаря підготовчої групи з проведення i сесії львівської обласної ради vii скликання.

  3. Про дату та час проведення i сесії львівської обласної ради vii скликання.

  4. Про проект порядку денного i сесії львівської обласної ради vii скликання та скерування його до львівської обласної виборчої комісії.

  5. Про розміщення депутатів в сесійній залі львівської обласної ради за адресою: вул. В. Винниченка, 16.

  6. Про виготовлення персональних карток депутатів для голосування за допомогою програмно-технічного комплексу електронної системи голосування «віче».

  7. Про виготовлення посвідчень депутатів львівської обласної ради та нагрудних знаків «депутат обласної ради».

  8. Про дату час та місце наступного засідання підготовчої групи з проведення i сесії львівської обласної ради vii скликання.

Відділ інформації та зв`язків із громадськістю львівської обласної ради

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа