У Львові втретє зіграли “Легенду УПА”

4TqcYiozDfs

На вихідних втретє відбулася обласна теренова гра “Легенда УПА” ім. М. Лемика. На три дні парк “Погулянка” поринув у світ пригод. З 14 по 16 жовтня тут змагалися понад 200 школярів з різних куточків Львівщини.

Перший таборовий день, 14 жовтня, включав в себе відкриття гри та перший етап змагань — брейн-ринг на історичну тематику. Оскільки 14 жовтня — це велике християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, а також день створення Української Повстанської Армії, організатори вирішили провести відкриття по-особливому. “Нас розбудили вночі та привели на поляну у лісі. Довкола все освічувалось смолоскипами, читання легенди Миколи Лемика та Молитви українського націоналіста. Це було неймовірно”, – розповідає учасниця гри Марія.

Субота стала для учасників дуже насиченою. Від ранку всі команди стартували на різних етапах: смуга перешкод, велоетап та катамарани. Проте, львівська погода внесла свої корективи і вже після сніданку почався дощ. Це не стало на заваді для проходження велоетапу й катамаранів, а от смуга перешкод, а особливо “лисяча нора”, стала куди драйвовішою.

Також увечері команди представляли свої райони та творчі вироби.

Недільний ранок став для учасників найцікавішим. Кожна команда з картою оббігала весь парк у пошуках потрібних місць та виконуючи різноманітні завдання, серед яких завдання на військову та медичну тематику. Квест закінчився тереновою грою, яка і була вирішальною.

Протягом усіх етапів організатори вели підрахунки. За остаточними результатами першість отримала команда з Радехова. Також були відзначені найкращі таборовики, усі учасники були нагороджені дипломами та сертифікатами.

1

Незмінними організаторами є Місцевий осередок “Молодіжного Націоналістичного Конгресу” та Відділ молоді Департаменту інформаційної політики Львівської ОДА.

Організатори висловлюють подяку офіційним партнерами заходу, серед яких: Центр творчості дітей та юнацтва Галичини, лазертаг-клуб “Штурмовик”, магазин туристичного спорядження «Gorgany.com», Turbat, KAVA, ТзОВ «Чудо-тур», книжковий клуб «Книжкова криївка», магазин «Наш формат».

Прес-служба Львівського МНК

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа