У Львові відбудеться велопробіг від Бандери до Коновальця

18 червня пройде наймаштабніша велоподія Львова велопробіг «Від Степана до Євгена». Очолить її безбашений західно-український рівненський гурт «Ot Vinta» та його лідер Юрко Журавель. Захід приурочений 125 річниці від дня народження полковника Євгена Коновальця та проходить в рамках фестивалю «Зашків – джерело духу».

журавель на велопробіг

Велопробіг стартує 18 червня о 10:00 від пам’ятника С.Бандері у Львові та прямує до садиби Є.Коновальця в Зашкові. Загальна протяжність дистанції 21 км.

Маршрут проходитиме: Памятник С. Бандері – вул. Бандери – вул. Коперника – пр. Свободи – пр.Чорновола – вул. Липинського – вул. Б. Хмельницького – Великі Грибовичі – Великий Дорошів – Зашків, Садиба Є. Коновальця.

Під час заїзду учасників супроводжуватимуть дві автівки забезпечення, машина поліції та карета швидкої медичної допомоги. Перше авто їхатиме попереду і з нього лунатиме гарна українська музика. Друга замикатиме колону і повезе речі вело учасників на фестивальне поле та збиратиме поламані велосипеди, аби всі дістались на фестиваль.

Якщо хтось зламається – не біда. На фестивальному полі діятиме безкоштовна Станція технічного обслуговування для велосипедів від нашого партнера магазину «Profi Rider». Також буде організована велопарковка для зберігання ваших коней.

Візьми із собою: шолом, синьо-жовтий або червоно-чорний прапорець вмонтований у велосипед, позитивний настрій та друзів.

Для участі у велопробізі необхідно попередньо зареєструватись http://mnk.org.ua/news/novina/article/anons-veloprobig-vid-stepana-do-jevgena-1/

Всі, хто завчасно зареєструється, отримають: купу вражень, диплом учасника, фото з заходу, гарний подарунок та смачний обід на Зашкові.

«Велопробіг «Від Степана до Євгена» проходить 4 рік поспіль. Дуже приємно, що з кожним роком він набирає все більшої масштабності та резонансу. Цього року до нас долучилися зірки – гурт «Ot Vinta» буде крутити разом з нами педалі, а на наступний хочемо запросити ще й когось із політиків» – повідомив Андрій Бень, відповідальний за спортивні локації фестивалю «Зашків – джерело духу».

«Треба витягувати з сараю свою стареньку «Україну», здувати пил і валити всім на Зашків» – поділився лідер гурту «Ot Vinta» Юрко Журавель.

Організаторами заходу виступають: молодіжний оргкомітет фестивалю «Зашків – джерело духу», ЛОО «Молодіжний націоналістичний конгрес», Львівська обласна рада, Львівська обласна державна адміністрація, Львівська міська рада, магазин «Profi Rider», veliki.ua, гурт «Ot Vinta» та ін.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа