У Львові ще раз покажуть “Леґіон”

Шановні Львів’яни і гості міста!

16 грудня 2015 року продовжуємо показ документально-історичних фільмів про визначні події історії України та стрічок, що формують історичну пам’ять українців із циклу «Історія в кадрі» в рамках реалізації спільного проекту Громадського руху «Зарваницька ініціатива», Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів “Тюрма на Лонцького”, ГО “Пліч-о-пліч заради майбутнього”, ГО “Громадська варта”, ОУН, “Громадянська позиція” та Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Покази відбуваються щосереди з 15-00 до 16-00 у приміщенні ЛОУНБ (читальний зал) за адресою: м. Львів, просп. Шевченка, 13

16 грудня 2015 року пропонуємо фільм «ЛЕГІОН – ХРОНІКА УГА 1918-1919» (2015)
16 грудня 2015 року пропонуємо фільм__ЛЕГІОН - ХРОНІКА УГА 1918-1919__ (2015)_html_c890a47d

Жанр: документально-ігровий

Країна: Україна

Телеканал / кіностудія: Українська Галицька Асамблея, “Invert pictures”

Тривалість: 00:49:30

Сюжет: новий документально-ігровий фільм від режисера Тараса Химича є продовженням циклу пізнавальних фільмів з історії України першої половини минулого століття. Автором сценарію виступив молодий український історик Олександр Пагіря. Сюжетна лінія створена на основі спогадів очевидців. В скурпульозних реконструкціях перед нами постає образ українського Січового Стрільця. Через події сьогодення ми можемо краще зрозуміти мотивацію та діяння історичних персонажів. Процес створення фільму тривав 15 місяців. Над ним працювала команда студії “Invert pictures”.

Слава Україні та її Героям!

Запрошуємо всіх бажаючих у бібліотечний кінозал.

Адміністрація

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа