У Львові офіційно розпочався 31-й Міжнародний літературний фестиваль Lviv BookForum

Протягом 3-6 жовтня на вас чекають панельні дискусії, публічні інтерв’ю, розмови, обговорення, книжкові презентації та майстер-класи — і все це на 8 локаціях у середмісті Львова.

Прямі трансляції, а також записи всіх дискусій з основної локації Порохової вежі (вул. Підвальна, 4) українською мовою ви можете переглянути на нашому YouTube-каналі та Facebook-сторінці. Англійською мовою з іспанськими субтитрами — на платформах нашого діджитал-партнера Hay Festival.

Нагадаємо, Lviv BookForum вже 31 рік поспіль збирає на одному майданчику українських та іноземних авторів та інтелектуалів. Цього року подія повертається з фокусною темою «Сила спільнодії». У фестивалі візьмуть участь учасники з 18-ти країн: Болгарія, Бразилія, Велика Британія, Ізраїль, Індія, Ірландія, Канада, Мексика, Нігерія, Нідерланди, Німеччина, Нова Зеландія, Польща, Сербія, США, Україна, Фінляндія, Хорватія.

3-6 жовтня долучайтеся, зокрема, до дискусій за участі Лауреата Букерівської премії Салмана Рушді, лауреатки Пулітцерівської премії та Оскара Василіси Степаненко, Дослідниці постколоніальних процесів з Індії Ґаятрі Співак, головного редактора Нью-Йоркера Девіда Рімніка, письменника та військовослужбовця Артема Чеха, феміністки, дослідниці творчості Сімони де Бувар з Бразилії Джаміли Ріб’єро, письменниці та перекладачки Софії Андрухович, автора бестселера про дітей, які намагаються бути ніжнішими ніж їх батьки, Бова Б’єрга, філософа Вахтанґа Кебуладзе, журналістки-рослідувачки з Мексики Лідії Качо.

Крім Порохової вежі, чекаємо на вас на таких локаціях:

  • America House Lviv (вул. Академіка Гнатюка, 2)
  • Львівська обласна бібліотека для дітей, «Леотека» (вул. Винниченка, 1)
  • Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука 

(Площа Ринок, 9)

  • Готель «Жорж», камінна зала  (пл. Міцкевича, 1)
  • Інститут народознавства НАН України (пр. Свободи, 15)
  • Книгарня «Є» (пр. Свободи, 7)
  • Артцентр «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35)
  • Мистецька бібліотека (вул. Шота Руставелі, 8)

Організатор заходу:  Громадська організація «Форум видавців»

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа