У Львові обговорили впровадження дієвих програм реінтеграції ветеранів війни

Сьогодні в Будинку воїна відбулась робоча зустріч з представниками влади та ООС щодо втілення проєкту, який передбачає впровадження дієвих програм реінтеграції ветеранів.
✔На зустрічі був присутній Микола Іщук, депутат Львівської обласної ради, голова комісії соціального захисту, прав дітей, людей та учасників бойових дій, програмний директор ГО “Простір можливостей” Оксана Коляда, представник Мінветеранів на Львівщині Володимир Шамрай, директор Будинку воїна Олег Височанський та учасники російсько-української війни.
?Зустріч була спланована для налагодження стратегії співпраці між цими напрямками.
?Обговорили питання, які стосуються фізичної та психологічної реабілітації учасників російсько-української війни.
Також визначили напрямки налагодження співпраці між ОТГ, РДА, ЛОР і ветеранами. Зокрема, обговорили важливість відкриття ветеранських просторів на Львівщині.
131051545_400959484688404_5095255538311112666_n
?Завтра на засіданні комісії у справах соцзахисту, прав дітей та учасників бойових дій Микола Іщук, як голова комітету, внесе на розгляд питання, які потребують підтримки від області.
✔Дуже добре, що представники влади, ветеранських проєктів та учасники російсько-української війни разом за круглим столом домовляються про стратегії співпраці.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа