У Львові діти захисників України побували на шоколадній фабриці “Світоч”

Одразу для трьох груп дітей (60 осіб) учасників АТО та Героїв Небесної Сотні розпочалася на львівській фабриці «Світоч» дивовижний день – участь малечі в акції «Школа успіху від ЗІРКИ», яка відбулася в рамках соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну!». Цю екскурсію для дітей організували постійні партнери проекту – Студія «МАГАРИЧ».

Зокрема, ще в передобідню пору біля фабрики улюблених солодощів від торгової марки «Світоч» зібралася перша група дітей – бійців Національної гвардії України, які несуть службу на теренах Східної України, захищаючи її незалежність і територіальну цілісність.

Запросивши дітлахів до невеличкого приміщення на території фабрики, кожному маленькому учасникові акції дали спеціальний одяг. Саме в ньому діток запросили на територію виробництва шоколадних виробів, перед тим, звісно, почастувавши малюків улюбленими ласощами від «Світоча».

Такою ж дивовижною, цікавою та «смачною» була екскурсія фабрикою «Світоч» і ще для двох груп дітей учасників АТО – із Жовківського району, а також зі Львова, батьки яких є військовослужбовцями Збройних Сил України. Тут діткам розповіли цікаву історію львівської кондитерської фабрики «Світоч», яка є однією з найстаріших у кондитерській галузі України, а співробітники торгової марки є носіями понадвікових традицій у виробництві шоколаду і шоколадних цукерок.

Дітки також довідалися, що на фабриці діють лінії з виробництва вафель, шоколадних плиток та цукерок, а також принципово нове автоматизоване виробництво з підготовки шоколадних мас. Звісно, що після ознайомлення із роботою фабрики, на кожну дитинку чекав пакуночок із солодкими подарунками.

Після напрочуд цікавої екскурсії по фабриці солодощів, на групу дітей чекав ще один сюрприз – перегляд мультфільму у форматі 3D «Монстри на канікулах» у кінотеатрі «КІНОПАЛАЦ», що вулиці Театральній, 22. Як відомо, власники кінотеатру вже не вперше долучаються до акцій у рамках соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну!», а тому є його постійними партнерами.

Варто відзначити, що до проекту для дітей учасників АТО і Героїв Небесної Сотні долучився також і генеральний директор один з найбільших продуктово-побутових ринків у Львові – «Краківський ринок» – Володимир Кожан. Зокрема, ця людина запросила дітвору на частування до кафе «Ювілейне», що на вулиці Вірменській. Тут на малечу та їхніх батьків, які приїхали також до Львова, чекав смачний та щедрий обід.

Після відпочинку та обіду в «Ювілейному», діти мали зустріч із «зіркою» – відомим українським спортсменом Андрієм Котельником. На запрошення партнера проекту – Студії «МАГАРИЧ», спортсмен одразу ж погодився взяти участь у першій із серії акцій «Школа успіху від ЗІРКИ», що відбуватимуться і надалі в рамках соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну!».

Довідка.
28 жовтня для дітей учасників АТО і Героїв Небесної Сотні у рамках соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну!» було проведено чергову акцію – «Школа успіху від ЗІРКИ». Цього дня до Львова приїхали діти із Городоцького, Стрийського та Жовківського районів області, а також діти зі Львова.

Для кожної із груп дітей у Львові впродовж дня були організовані різноманітні атракції – екскурсії, майстер-класи, перегляд мультфільму, смачне частування. На завершення дня у Будинку офіцерів, що на вулиці Театральній, 22, кожна із груп дітей мала можливість побачитися із справжньою «ЗІРКОЮ». Зокрема, на зустріч до дітей приїхав відомий український боксер, призер Олімпійських ігор 2000 року, колишній чемпіон світу у 1-й напівсередній ваговій категорії за версією WBA Андрій Котельник.

Привітати малечу із цим чудовим днем, проведеним у місті Лева, прийшов особисто і голова Львівської обласної ради Петро Колодій. Звертаючись до малечі, він наголосив на важливості та актуальності такого соціального проекту як «Мій тато захищає Україну!». Адже саме завдяки йому діти наших захисників отримують не лише незабутні позитивні емоції і враження від побаченого, а, що найголовніше, – вони розуміють, що вони не покинуті і суспільство їх підтримує своєю увагою і турботою!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа