У Львові діти учасників АТО і переселенців долучаються до міжнародного проекту

У п’ятницю, 11 березня, у Львівському державному університеті внутрішніх справ (м Львів, вул. Городоцька, 26) пройде підготовча частина Міжнародного соціального проекту «Діти за мир у всьому світі». Відтак, діти учасників АТО і вимушених переселенців зі Сходу держави власними руками виготовлятимуть білих та червоних паперових голубів й писатимуть побажання своїм ровесникам із сусідньої Республіки Польща. Вже у суботу, 12 березня, 280 паперових птахів миру діти розмістять на карту, яку відправлять учасникам проекту з Польщі. Мета заходу – консолідація світу заради миру в Україні і усьому світі через виготовлення карти миру руками дітей.

DSC_0033

Міжнародний соціальний проект «Діти за мир у всьому світі» стартував 1 грудня 2015 року в Україні. Офіційне відкриття відбулось 19 грудня 2015 року в місті Івано-Франківськ, де презентували карту миру в Україні та встановили рекорд України у категорії «Масові заходи»: «Найбільша карта України, створена руками дітей заради миру у всьому світі». Під час цього свята діти розмальовували голубів у синьо-жовтий колір, писали свої побажання дітям із інших європейських країн та наклеювали ці голуби на карту України.

Проект триватиме до 1 червня 2016 року і до Дня захисту дітей відбудеться підведення підсумків та презентовано 35 карт миру європейських країн в Україні. Окрім, того, буде встановлено новий Рекорд України із залученням близько десяти тисяч дітей з України та світу, та за участі міжнародних делегацій країн, партнерів проекту, гостей, представників ЗМІ. Проект вже відбувся в Україні, Угорщині, Румунії, Болгарії, Словаччині, Чехії та Австрії.

З повагою,

прес-служба Львівського державного 
університету внутрішніх справ
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа