У Луцьку «Національний Альянс» вчив молодь бути націоналістами

7-8 лютого у Луцьку проходила«Школа молодого націоналіста». Ініціатором навчання виступила молодіжна громадська організація «Національний Альянс».

На дводенний тренінг прибула молодь з багатьох куточків України, зокрема з Острога, Київщини, Рівненщини та Чернігівщини.

Так, у перший день «Школу» відвідало близько трьох десятків патріотично налаштованих хлопців та дівчат. Вони пройшли курси цікавих та корисних тренінгів по теорії націоналізму, ефективних інструментів лідера, тайм-менеджменту. Учасники заходу спробували себе у ролі журналістів та дізналися про співпрацю зі ЗМІ.

Лекторами стали відомі активісти Луцька: голова ВМГО «Національний Альянс» Майя Москвич, практичний психолог Олена Звєрєва, громадські діячі Оксана Гузь та Зю Побережнюк.

8 лютого гутірку провів народний депутат України Ігор Гузь, який говорив про перспективи націоналізму у політиці. Про роль «Національного Альянсу» в розвитку своєї музичної кар’єри розповідав соліст гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк. Заступник голови ВМГО «Національний Альянс» Богдан Бальбуза навчав, як організовувати вуличні акції.

По завершенню «Школи» учасники отримали сертифікати про участь у навчаннях.

До слова, на перспективу буде розглядатись проведення «Школи» у інших регіонах України силами осередків «Національного Альянсу».

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа