У Луганській області відмовилися вишивати портрет Януковича навіть за 1000 грн.

Мешканки м. Старобільська навідріз відмовилися зробити вишивку з портретом Президента України Віктора Януковича навіть за винагороду.

Про це аґенції EastKorr – Східний кореспондент розповіла мешканка міста, приватний підприємець Наталія Івашко.

«Серед товарів, якими я торгую, є заготовки для вишивки. А одну заготовку я зробила сама – потрет Президента України. Пропонувала городянам вишити зображення глави держави. Причому, за винагороду, щоправда, скромне – 100 грн. Не знайшлося охочих. А деякі жінки говорили, що не взялися б за таку роботу і за 1000 грн. До речі, в місті чимало вправних вишивальниць, роботи яких від імені керівництва області дарувалися багатьом державним діячам. Але братися за потрет Президента не захотів ніхто », – розповіла Наталя Івашко.

Івашко, що є не лише підприємцем, а й громадським діячем, хотіла, за її словами, таким чином провести невелике соцопитування серед мешканців міста, скласти уявлення про їхнє ставлення до президента.

«Люди висловлювали чимало “компліментів” у першу чергу з приводу соціальної політики нинішньої влади. Адже обіцяно було багато, а на ділі ми маємо збільшення пенсійного віку, урізання соціальних програм, ускладнення умов ведення бізнесу. Тому народ і незадоволений», – резюмувала старобельчанка.

Нагадаємо, раніше народні умільці малювали картини та ікони, виготовляли килими та медалі з портретом Віктора Януковича і навіть вирізали образ глави держави на кавуні. А у колекції Президента РФ Дмитра Медведєва є олов’яна статуетка «Віктор Янукович». Але пройшла регіональна любов, і ось ніхто не хоче вишивати його портрет навіть за звичайну, недепутатську пенсію.

Джерело: http://www.eastkorr.net/power/v-luganskoi-oblasti-otkazalis-vyshivat-portret-yanukovicha-dazhe-za-1000-grn

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа