У Львові відбулася молодіжна акція ‘Готуй намет навесні’. На черзі – Київ

“У нас така влада, що взагалі можуть заборонити продаж наметів. Проти всіх законів логіки, у тюрмах сидять політв’язні, молодь стимулюється до виїзду з країни, молодіжну політику відкинуто на задвірки, президент будує Межигір’я, замість доступного житла, тому у молоді єдиний вихід – спротив, а намет це наш інструмент”, – розповідають організатори заходу.

Після виступів лідерів молодіжних організацій учасники поділилися на команди і на швидкість розкладали намети. Сім наметів у дощову та вітряну погоду учасники акції розклали за 2,5 хв. Переможцем стала громадська організація “Молодь За Зміни”, активісти якої зуміли повністю розкласти намет за 10 секунд. Отож, Роман Грибовський, Андрій Титус, Світлана Михалків та Володимир Кундзір разом із представниками 40 найбільших міст України візьмуть участь у всеукраїнських змаганнях із розкладання намету на швидкість, які відбудуться 5 квітня у Києві.

Активісти кампанії “ВСТАВАЙ!” свідомі того, що потрібно не лише вміти швидко розкладати намети, але й бути готовими духовно та фізично. Тому у суботу, 31 березня, у парку Погулянка у Львові пройде теренова гра “Вставай”, у якій близько сотні молодих людей будуть поділені на два курені та проведуть вишкільні маневри. Захід триватиме з 8.00 ранку до 18.00 вечора.

Прес-служба львівського МНК

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа