У Львові відбудеться форум “Донкульт”

З 16 по 30 червня 2015 року у Львові пройде Культурний форум «ДОНКУЛЬТ», організований  Благодійним фондом «Мистецькі надра» у партнерстві з львівським Центром міської історії та за підтримки Львівської міської ради, Львівської мерії та Львівської обласної ради.

В рамках Форуму заплановано близько 80-ти подій у складі великої мультидисциплінарної програми, що розроблялась у колаборації митців та дослідників зі Східного регіону, Львова та Києва. Проект стане майданчиком для комунікації між Заходом і Сходом, та не лише поширить знання про минуле та сьогодення Донбасу, але і дасть можливість дослідити на його прикладі ті проблеми, питання і виклики, що актуальні для країни в цілому.

Урочисте відкриття форуму «ДОНКУЛЬТ» відбудеться 16 червня 2015 року о 19.00 у Львівському палаці мистецтв. Окрім Палацу мистецтв події Форуму задіють головні культурні локації Львова: Центр міської історії Центрально-Східної Європи, Львівські оперу, філармонію та музичну академію. Окремі заходи відбудуться у великій сесійній залі Львівської міської ради, Музеї етнографії та художнього промислу, мистецькому об’єднані «Дзига», просторі «Майстерня міста». Театральні події пройдуть на сценах  Львівської опери, Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва та Першій сцені сучасної драматургії «Драма.UA».

Докладніше про “Донкульт”:

Анонс Культурного форуму ДОНКУЛЬТ

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа