У Львові в рамках соціального проекту «Мій тато захищає Україну!» провели кастинґ талановитих дітей учасників АТО

У вівторок, 28 квітня, в 58-ому Будинку офіцерів (м. Львів) відбувся відбірковий тур музичної частини соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну!».

Участь у цьому заході взяли понад тридцять учасників – талановитих дітей, батьки яких беруть участь в антитерористичній операції, захищаючи Україну.
Відбір проходив за такими номінаціями: вокал, танець, гра на музичних інструментах.

Принагідно зауважимо, що до оцінювання дитячих талантів було запрошено чимало відомих людей. Зокрема, серед членів журі цього конкурсу були провідні музиканти та музикознавці, а саме: О. Божик (скрипаль), В. Провозін (директор 58-ого Будинку офіцерів), А. Кривута (композитор) та багато інших.

До слова, всім переможцям музичного конкурсу будуть вручені призи, зокрема, – поїздка за кордон, відпочинок у різних літніх таборах, організовано виступ за кордоном та багато інших подарунків.

Музичне завершення проекту «Мій тато захищає Україну!» відбудеться 26 травня 2015 року на сцені Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької. Там переможці творчого конкурсу заспівають на сцені разом із зірками української естради. Водночас там відбудеться нагородження переможців у всіх номінаціях проекту «Мій тато захищає Україну!».

Відбір-1

Відбур-2

Відбір-3

Відбір-4

Відбір-5

Прес-служба ЛОР за матеріалами 58-ого Будинку офіцерів (м. Львів)

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа