У Львові пройшла обласна теренова гра “Легенда УПА

Таємна грипса Миколи Лемика знайшла своїх власників
 IMG_2367
У Львові вперше відбулася обласна теренова гра “Легенда УПА” ім. М. Лемика. На три дні парк “Погулянка” поринув у світ пригод. З 10 по 12 жовтня тут змагалися близько 150 школярів з різних куточків Львівщини.
У п”ятницю, 10 жовтня, на  Погулянку почали прибувати учасники. Команди вирішили випробувати себе фізично та морально, серед них школярі з Сокалю, Сколе, Броди, Буська, Золочева, Винник, Радехова та Львова. Перший таборовий день включав в себе брейн-ринг на історичну тематику, фільм про УПА та відкриття табору, яке відбувалося вночі у супроводі смолоскипів.
Субота стала для учасників дуже насиченою. Від ранку усі команди змагалися на різних етапах: велоетап, катамарани, лазертаг, смуга перешкод, та ін. Також увечері команди представляли свої райони та творчі вироби.
Недільний ранок став для учасників найцікавішим. Кожна команда з картою та компасом оббігала весь парк  у пошуках потрібних місць та виконуючи різноманітні завдання. Квест закінчився тереновою грою, яка і була вирішальною.
“Ми приємно вражені дисциплінованістю, фізичною та моральною витримкою учасників. Всі проявили себе достойно та гідно, як справжні патріоти, незважаючи на всі випробування. Проте, найприємнішим було те, що всі школярі їхали додому веселими та задоволеними” – розповідає комендант теренової гри Андрій Бень.
Протягом усіх етапів організатори вели підрахунки. За остаточними результатами першість отримала команда з Радехова, яка, окрім інших подарунків, повезла із собою головний приз — таємну грипсу Миколи Лемика, яку, за легендою, він закопав у Погулянецькому лісі. Друге місце посіла команда з Буська, третє – команда з Сокалю. Усі учасники були нагороджені дипломами та книжками.
Офіційними партнерами заходу були: Управління молоді і спорту ЛОДА, Турклуб «Манівці», Центр творчості дітей та юнацтва Галичини, магазин туристичного спорядження «Gorgany.com», KAVA, магазин військового спорядження «Штурм», Туристична компанія «ВелоМандри», Клуб Активного Відпочинку «Адреналін», ринок «Шувар», ГФ «Народна самооборона», ТзОВ «Чудо-тур», Клуб вогневої і тактичної підготовки «Штурмовик».
IMG_1613
Прес-служба ЛОО МНК
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа