У Львові презентували книгу про Ірландську Республіканську Армію

7 березня 2012року у місті Львів завершилась третя хвиля презентацій книги “Нація яка не капітулює”. Видання вийшло за сприяння громадської організації “Молодіжний націоналістичний конгрес” (МНК).

Після спроб зірвати презентацію у інших містах України, зокрема в Острозі, де презентація відбулась із запізненням відносно призначеного часу на кілька годин. Та не зважаючи на ці перепони презентація цього видання відбувається із максимально можливою заповненістю приміщень. Ці заходи відвідують переважно молоді люди, яким не байдужа доля рідної нації. Вони на прикладі кельтської народності хочуть уникнути помилок, які вже є зафіксовані історією.

У Львові презентація відбулася за присутності близько 70 осіб, які помістилися в приміщенні на 2 поверсі мистецького об’єднання “Дзига”. Серед присутніх на презентації були громадські діячі Львова, та представники молодіжних громадських патріотично налаштованих організацій.

“Кожен присутній зможе почерпнути із цієї книги багато вдалих прикладів для своєї діяльності, “в цій книзі є більше запитань, ніж відповідей”, як зазначив автор Ярослав Ілляш, адже кожен повинен зробити для себе свої висновки, а не сповідувати нав’язану думку, бо на сьогодні потрібно розвивати думаюче суспільство, а не те, яке сповідує нав’язану думку, що сьогодні вигідно нашій владі.” – зазначив після презентації голова ЛОО МНК Андрій Бень.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа