У Києві відбудеться зустріч з творцями фільму “Червоний”

11 вересня о 19:00 за чашкою чаю зустрінемося з творцями українського фільму “Червоний” – Андрієм Кокотюхою та Зазою Буадзе. Обговоримо не лише процес створення та ідею “Червоного”, а й яким чином український кінематограф протидіє російській збройній агресії.

chervonyj

Де? м.Київ, Хрещатик 7/11

Коли? 11 вересня о 19:00

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Акредитація для ЗМІ: [email protected]

Довідка: “Червоний” – український історичний фільм, однойменна екранізація роману Андрія Кокотюхи. Письменник став також сценаристом стрічки. Кінофільм створено за фінансової підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Фільм вийшов у прокат 24-го серпня. Повнометражний ігровий фільм режисера Зази Буадзе за сценарієм Андрія Кокотюхи розповідає про командира УПА, який підняв повстання у сталінському концентраційному таборі.

Голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко повідомив, що за перший вікенд “Червоний зібрав 1 465 075 гривень.

Організатор: Фундація “Вільні Люди” – благодійна організація, що займається соціально-гуманітарними проектами задля формування та консолідації дієвого середовища, що сповідує принципи українського консерватизму. Проект “Чаювання Вільних” – зустрічі з цікавими людьми, піднімати цікаві теми з площини світогляду, формувати середовище людей державницького руху.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа