У Києві відбудеться Конгрес Світової Федерації Українських Лікарських Товариств

22 серпня 2016 року Київ приймає естафету засідань українських лікарів, які працюють на Батьківщині і за кордоном, – в столиці відбудеться Конгрес Світової Федерації Українських Лікарських Товариств (СФУЛТ). 

banner-big2-800x445

Церемонія офіційного відкриття Конгресу відбудеться об 11.00, за адресою вул. Дорогожицька, 9. Участь у заході візьмуть:

  • Уляна Супрун, в.о. Міністра охорони здоров’я України
  • Ольга Богомолець, Голова Комітету ВРУ з питань охорони здоров’я, народний депутат України
  • Олег Мусій, заступник Голови Комітету ВРУ з питань охорони здоров’я, народний депутат України
  • Любомир Пиріг, президент СФУЛТ
  • Роксоляна Горбова, віце-президент СФУЛТ
  • Микола Тищук, Голова правління СФУЛТ
  • Юрій Вороненко, ректор Національної медичної академії післядипломної освіти імені. П. Л. Шупика

Програмні питання Конгресу:

1. Реформування системи охорони здоров’я в Україні: децентралізація, демонополізація управління, лікарське самоуправління, післядипломна освіта, громадське здоров’я тощо.

2. Медико-соціальні проблеми учасників АТО та переселенців і мультидисциплінарний підхід до їх вирішення. Екстрена і госпітальна допомога, відновлювальне лікування, медична і соціально-психологічна реабілітація, превенція воєнної і невоєнної травми, посттравматичного стресового розладу тощо.

3. Нове у сучасній медицині (діагностика, лікування, профілактика, організація охорони здоров’я та медичної допомоги) за спеціальностями

У роботі Конгресу візьмуть участь члени Всеукраїнського Лікарського Товариства, члени Національної Лікарської Ради України, члени Київської Лікарської Ради, президенти медичних асоціацій та лікарських товариств, практикуючі лікарі України, лікарі української діаспори з Польщі, США, Південної Америки, лікарі Німеччини, Всеукраїнська інноваційна платформа «Сходи в Майбутнє», представники МОЗ, викладачі НМУ імені. О.О. Богомольця та інших вищих навчальних медичних закладів, співробітники НАМН України.


Дата проведення: 22 серпня, 11.00-18.20; 23 серпня, 9.00-14.20

Місце проведення: НМАПО імені П. Л. Шупика (вул. Дорогожицька, 9)

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа