У Києві «накрили» збіговисько бандитів, що дерибанили Одесу

У Києві на Оболоні поліцейські затримали групу злочинців, коли ті влаштували свій «східняк» в кафе на вулиці Героїв Сталінграду. Як повідомляє прес-служба столичного управління Нацполіції, увечері 10 травня було затримано 8 кримінальних авторитетів і найбільш впливового «грабіжника в законі» по кличці Куцу. Справжнє прізвище Куцу – Георгі Лобжанідзе – він із Грузії.

В столиці Куцу намагався провести сходку своїх подільників, яка зірвалася в нього у Дніпропетровську. Разом з Куцу спіймали кримінальних авторитетів з прозвищами «Мозг», «Геша Сіверський» та інших. Повідомляється, що всі вони – уродженці Донбасу, а Куцу – громадянин іншої держави. Керівник Головного управління київської Нацполіції Андрій Крищенко повідомив, що під час сходки головним питанням було обговорення «результатів» злочинної діяльності, а також перерозподіл сфер впливу на території Одеської області, міст Одеса, Горлівка і Бахмут.

Шестеро фігурантів у минулому неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності, зокрема за вбивство, бандитизм, нанесення тяжких тілесних ушкоджень, злочини, пов’язані з незаконним оборотом наркотиків, грабежі, розбої й викрадення автомобілів.

Тепер поліцейські перевіряють затриманих на можливу причетність до здійснення ними злочинів у різних регіонах України.

https://www.youtube.com/watch?v=2W8LjAIT-yk

Сергій Горицвіт

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа