У Києві відбудеться VI Міжнародний медичний форум: в пріоритеті військова медицина

15-17 квітня 2015 у Києві відбудеться VI Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров’я нації» – головна подія галузі охорони здоров’я України, яка об’єднує потужну науково-практичну програму і насичену експозиційну частину і створює міжнародну платформу для обміну досвідом та підвищення кваліфікації фахівців охорони здоров’я. Місце проведення – ВЦ «КиївЕкспоПлаза» м. Київ, вул. Салютна, 2-Б.

Форум проходить за підтримки Президента України та під патронатом Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я. Офіційна підтримка – КМУ, МОЗ України, Держлікслужби, КМДА. Організатори – НАМН України, НМАПО ім. П.Л. Шупика, Компанія LMT.

Ключовою подією Форуму є IV Міжнародний медичний конгрес «Впровадження сучасних досягнень медичної науки у практику охорони здоров’я України»(«Реєстр з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, що проводяться у 2015 році»).

У рамках Конгресу провідні фахівці охорони здоров’я проведуть комплекс науково-практичних заходів, майстер-класів, з метою навчання та підвищення кваліфікації фахівців, що займаються наданням першої медичної допомоги в умовах бойових дій, лікуванням уражень, отриманих під час бойових дій, а також медико-соціальною реабілітацією військових.

Майстер-класи з тактичної медицини TCCC (Tactical Combat Casualty Care) проведе Національний координатор – Всеукраїнська Рада реанімації (ресусцитації) та екстреної медичної допомоги. Під час тренінгів з надання невідкладної допомоги будуть відтворюватися реальні бойові умови, використовуватиметься сучасне навчальне обладнання.

Також на порядку денному Конгресу – впровадження у медичну практику новітніх методів і методик у військовій хірургії, відновній хірургії, екстреній кардіохірургії, нейрохірургії, комбустіології, наданні ортопедичної допомоги військовим з бойовими ускладненнями, актуальні питання медичної реабілітації постраждалих під час бойових дій.

На Форумі будуть представлені сучасні розробки засобів індивідуального захисту військовослужбовців, новітні технології при створенні штучних органів і протезів, інноваційні медико-інженерні проекти.

Всього у рамках Конгресу відбудеться понад 60 науково-практичних заходів: симпозіумів, семінарів, конференцій, шкіл, майстер-класів на діючому інноваційному обладнанні. Захід охопить понад 100 медичним спеціалізацій.

У формуванні науково-практичній програмі Форуму візьмуть участь директори та керівники, провідні фахівці установ МОЗ та НАМН України, профільних асоціацій, міжнародних організацій, вищих навчальних медичних закладів та закладів післядипломної освіти. Спікерами виступлять 700 флагманів медицини та фармацевтичної галузі.

Доповнять Конгрес найбільші в Україні спеціалізовані виставки – Міжнародна виставка охорони здоров’я MEDICAEXPO і Міжнародна фармацевтична виставка PHARMAEXPO. Тут можна буде налагодити ділові контакти, ознайомитися з новітнім медичним обладнанням, медичним інструментарієм, товарами медичного призначення, новинками фармацевтичної продукції, закупити техніку та товари, попередньо ознайомившись з перевагами.

Вхід – вільний. Завантажити запрошення можна: http://medforum.in.ua/zakazat-priglasitelnyy-0.

Участь у науково-практичних заходах Конгресу – безкоштовна, за умови реєстрації: http://medforum.in.ua/iv-mezhdunarodnyy-medicinskiy-kongress.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа