У Криму фанати ФК “Таврія” підтримали повстанців у Києві та вивісили портрет Бандери на сторінці

UltrasTavria

Хотілося б прокоментувати слова Анатолія Могильова, який сказав: «Я сумніваюся в тому, що фанати «Таврії» підтримали майдан у Києві. Це ж кримчани, а хто з кримчан підтримує Майдан? Я бачив цей міні – евромайдан в Сімферополі, там по- російськи ніхто не говорить, враження, що всі привезені зі Львова чи з Тернополя. Давайте не говоритимемо про те, що фанати «Таврії» підтримують Евромайдан. Це викликає сміх у всіх».

Ми дійсно не підтримуємо Евромайдан, який перетворився на танці під Руслану, який перетворився на посміховисько, на якому десятки тисяч людей стоять і спостерігають, як кілька сотень героїв борються за краще життя, за честь і гідність свого народу, замість того, щоб піднятися і піти до кінця, до перемоги. У нас не викликає сміху загибель людей від снайперів, у нас не викликає сміху ситуація з викраденнями і катуваннями громадян, у нас не викликає сміху те, що права, гарантовані Конституцією, потоптані купкою пристосуванців, що влаштувались біля годівниці.

Ми закликаємо всіх фанатів Таврії і всіх жителів Тавриди, як мінімум, утриматися від брудного заробітку, який вони пропонують, і не допускайте, щоб хто-небудь з ваших знайомих і учасників нашого руху опинився в лавах « тітушок і лижичок»

На відміну від Анатолія Могильова, нам є діло до майбутнього нашої батьківщини України, нашого міста Сімферополя, нашої команди «Таврія». Ми на власній шкурі знаємо про поліцейське свавілля та безкарність, прикриття “мажорних синків” і захист можновладців від “людей другого сорту”, якими люблять похвалитися наші органи, вигодувані, в тому числі, за допомогою колишнього міністра МВС. Так, нам є до цього справа, ми українці і таврійці, а не провокатори або “понаїхавші” з інших областей люди.

Бережіть свою честь і гідність! Продажним тварюкам, які продались за копійки, відкинувши моральні підвалини, не місце ні в фанатському русі, ні в звичайному суспільстві. І пам’ятайте козацьке прислів’я: «Коли всім народом дмухнути, то ураган буде».

Слава Україні !

 переклад з російської. Джерело: http://vk.com/ultrastavriya1958

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа