У «Кіноклубі Нескорених Націй» обговорюватимуть фільм «Хайтарма»

IuJVcrUPdC8 (1)

Уже втретє «Кіноклуб Нескорених Націй» запрошує киян переглянути захоплюючий фільм, що нікого не залишить байдужим. 21 травня о 19:00 за адресою вул. Ярославів Вал 9 відбудеться показ стрічки «Хайтарма» кримськотатарського режисера Ахтема Сейтаблаєва. Сеанс приурочено до Дня депортації кримських татар, річниця якого 18 травня.

Кияни та гості міста уже мали можливість переглянути кінострічки «5 днів війни» та «Жыве Беларусь». На останній показ завітала білоруська діаспора. Тепер з нагоди 71 річниці з Дня депортації кримських татар організатори пропонують до перегляду фільм Ахтема Сейтаблаєва «Хайтарма».

Перед кінопоказом відбудеться скайп-конференція з активною блогершою, представницею кримськотатарського народу Евеліною Аріфовою. Після перегляду фільму планують провести обговорення, тому кожен бажаючий зможе поділитися своїми враженнями.

Нагадуємо, «Кінофестиваль Нескорених Націй» – проект Альянсу Балто-Чорноморських Націй (організатором якого є «Молодіжний Націоналістичний Конгрес»), що покликаний пропагувати ідеї Балто-Чорноморського зближення. У його рамках відбувається показ серії фільмів про нації, які потерпають від агресора так, як і Україна.

Організатор: “Молодіжний Націоналістичний Конгрес” під патронатом міжнародної організації “Альянс Балто-Чорноморських Націй”.

Для участі необхідно заповнити форму попередньої реєстрації: http://goo.gl/T4CMqc

Захід у соціальних мережах: http://vk.com/qaytarmamnk

Контактна особа: (068) 351 12 82 Богдан Самойленко

Прес-служба КМО МНК

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа