У Харкові маршал Жуков остаточно програв генералові Григоренкові

263108296_1226078707880723_5617190344521932381_n

Сьогодні, 2 грудня, Другий апеляційний адміністративний суд Харкова задовольнив апеляційну скаргу Харківської облдержадміністрації та скасував рішення Харківського окружного адміністративного суду у справі Жукова.
📌Нагадаємо, ще у вересні завершилося судове засідання в Другому апеляційному адміністративному суді Харкова, в якому суді відмовили у задоволенні скарги Харківської міськради щодо скасування повернення старої назви проспекту, однак існувало ще одне судове провадження за цією ж справою.
☝️Раніше міськрада вирішила подати ще один позов, в якому просила Харківський окружний адміністративний суд скасувати пункт розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації про перейменування проспекту імені Георгія Жукова на проспект Петра Григоренка. 16 червня судді його ЗАДОВОЛЬНИЛИ й визнали протиправним та нечинним пункт 21 Розпорядження Голови ХОДА від 17.05.2016 року, яким було змінено назву “просп. Маршала Жукова” на “просп. Петра Григоренка”.
‼️“Європейська Солідарність” подала апеляційну скаргу на рішення суду, й Другим апеляційним адміністративним судом було відкрито апеляційне провадження за апеляційною скаргою.
💪Сьогоднішнє судове засідання підтвердило незаконність перейменування проспекту Григоренка на ім’я Жукова, яке активно лобіює Харківська міська рада, та остаточно поставило крапку у цьому питанні.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа