У Ґданську жорстоко вбили українця

1 листопада на шосе св. Войцєха у районі Ліпце в Ґданську вбили громадянина України. За словами свідків, невідомий зловмисник завдав українцю декілька ударів ножем у живіт, після чого втік. Вбивцю шукає декілька десятків поліцейських — передає портал rmf24.pl.

За інформацією свідків, злочинець підбіг до чоловіка, який рухався вздовж шосе св. Войцєха і декілька разів жорстоко вдарив його ножем у живіт, після чого втік у напрямку міста Прущ-Ґданський. Попри моментально надану постраждалому допомогу, жертву нападу не вдалося врятувати.

Вбитий, приблизно 30-річний чоловік не мав при собі документів, натомість у нього знайдено, зокрема, банківську картку, видану ймовірно українським банком.

Офіційно поліція підтвердила, що вбитий — громадянин України. Один з допитаних свідків говорив російською мовою, цілком можливо, що він надасть важливу інформацію у справі вбивства.

На місці інциденту працює поліція та прокурор, здійснюється вилучення доказів. У місті триває поліцейська облава зі службовими собаками.

Джерело: prostir.pl

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа