У Донецьк стягуються численні сили бойовиків

Великі групи терористів, які  поспішно втекли зі Слов’янська, Краматорська, Костянтинівки, Артемівська, увійшли до Донецька. Представляємо підтвердження очевидців, які спостерігали сьогодні колони озброєних бойовиків в камуфляжній формі. Вони рухалися як на техніці, так і пішим ходом.
Читачі «Главкому» повідомляють, що терористи завозять в місто танки та важку техніку, в тому числі і установки «Град».

«У нас по вулицях проїхало кілька танків, ПЗРК, «Градів» і ще т.п. Страшно, ну написано (на танках і техніці,-Ред.), звісно, ж «на Київ», проїхали по всіх центральних вулицях у Макіївці і в Донецьку. Сиділи всі (терористи, – Ред.) в масках, їхали з супроводом – мигалками. Загалом, нічого хорошого », – повідомила мешканка Макіївки« Главкому.

У суботу ввечері, близько 19:45, в центрі Донецька помічена колона терористів на військовому транспорті, передає кореспондент «Сегодня». По бульварі Шевченка проїхала колона: близько десяти БМД, помічений зенітно – ракетний комплекс «Гюрза», КАМАЗи з бойовиками. Ось так терористи переміщаються по місту (вул. Університетській), величезними колонами. Бойовики з’їжджаються з області. Донеччани кажуть що їх кілька тисяч:Донецк боевикиНа відеореєстраторові зафіксовано близько 30 вантажівок автобусів і машин з бойовиками, що рухаються по вул. Університетській: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XgkEXZ22TAo

Донецк боевики 2Донецк боевики 3

Відзначимо, що, за повідомленням Дмитра Тимчука, підтверджується факт наявності заручників у автоколонах терористів, що втікають з раніше зайнятих позицій у зоні проведення АТО.

«Підтверджується факт наявності заручників у автоколонах терористів, що втікають з раніше зайнятих позицій у зоні проведення АТО», – написав Д.Тимчук. Спікер РНБО Андрій Лисенко повідомив, що в РНБО поки немає точної інформації про те, скільки людей в Слов’янську знаходилося в полоні терористів під час бойових дій і скільки місцевих жителів зараз перебуває в місті. «Зараз йде робота соціальних служб, які займаються перевіркою цих даних, і йде робота з місцевим населенням. Йде допомога для дітей, інвалідів, людей похилого віку. Точних даних про те, що зараз з ними і скільки їх, у нас поки немає », – сказав він.

Джерело: informator.lg.ua

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа