У Донецьк доставлено корм для безпритульних тварин. Є надія, що сепаратисти не зжеруть

У Донецьк доставлено 2 тонни корму для безпритульних тварин завдяки всеукраїнській ініціативі “Не залишай нас в АТО”
12 листопада у Донецьк доставили першу велику партію кормів завдяки всеукраїнській ініціативі “Не залишай нас в АТО”, головною метою якої є допомога тваринам, які залишилися в зоні бойових дій.
Ініціатор акції компанія “Кормотех” відправила два великих вантажі в Донецьк і Луганськ. Донецькі волонтери вже отримали 2 тонни кормів (а це близько 25 000 порцій) для вихованців, які перебувають у притулку “ПІФ” та комунальному підприємстві “Тварини в місті”.
Донецк-корм-3
“У нас разом з “Тваринами в місті” зараз близько 900 собак, – каже Вікторія Бризгалова, співробітниця притулку “ПІФ”. – Також ми поділилися цим кормом з невеликим макіївським притулком. Ми ще не встигли погодувати наших вихованців новими раціонами, тому ще не знаємо, як надовго вистачить нашим тваринам такої партії, адже вони всі у нас такі різні: і великі, й маленькі! Звичайно ж хочемо сказати величезне спасибі львівській компанії “Кормотех” за допомогу сухими кормами нашому притулку”.
Велика перемога
Це вже не перша поставка кормів, організована ініціативою. Раніше притулок “ПІФ” вже отримував 1500 порцій. Координатор штабу акції Катерина Бурко каже, що допомога тваринам в зоні АТО надавалась і раніше.
“Це наша перша велика перемога! Раніше наша допомога тваринам на Донбасі не мала системного характеру, але тепер, в рамках ініціативи “Не залишай нас в АТО” поставки стануть регулярними, принаймні, до кінця року. Є маса нюансів, які об’єктивно можуть завадити ініціативи, тому складно планувати на далеку перспективу, – розповідає Катерина. – Ми плануємо передати в зону АТО не менш 1 000 000 порцій сухих кормів, що, на наш погляд, суттєво допоможе вирішенню проблеми тварин в зоні бойових дій. Зараз ми активно шукаємо однодумців, з якими можна буде співпрацювати”.
Друга велика партія кормів в зону АТО вже в дорозі, 1 тонна раціонів їде в Луганськ.
Довідка: всеукраїнська ініціатива “Не залишай нас в АТО” офіційно стартувала 12 листопада. В ході акції компанія “Кормотех” планує передавати в зону АТО 20 грам з кожного кілограму проданих по Україні сухих кормів («Клуб 4 Лапи», «Мяу!», «Гав!»). В ході акції планується передати 1 000 000 порцій сухих кормів для тварин, що лишились у зоні бойових дій на Донбасі.
Акцію підтримують інформаційно: благодійний фонд «Happy Paw», притулок «ПІФ», притулок «Дай Лапу», журнал VetZooInfo.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа