У Чернігові пройшов круглий стіл «Єдність заради Перемоги»

chernig

7 лютого в Чернігові за ініціативи руху Вільні Люди відбувся круглий стіл «Єдність заради Перемоги».

У заході взяли участь волонтер Геннадій Обушний, редактор сайту svoboda.fm Олег Головатенко, керівник відокремленого підрозділу ВГО Центру допомоги учасникам АТО Світлана Горюнова-Зубашевська, професор Ніжинського Державного унверситету Сергій Леп’явко, к.і.н., директор Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Володимир Бойко, педагог Світлана Лутченко, Президент Чернігівської торгово-промислової палати Костянтин Іванов.

«Наше завдання на сьогодні – консолідація суспільства під час війни і без війни. Громадяни України повинні зрозуміти, що економічне життя України не може бути стабільним під час війни. Чи може економіка, фінансова, соціальна сфера працювати нині так, як у мирний час?», – заявив Костятнтин Іванов.

Попередні спроби відродження нашої державності зазнали краху. Розбрат українців перед загрозою збоку «Північного сусіда» завжди закінчувався великими трагедіями для українського народу – репресіями, участями в чужих війнах, Руїною, втратою державності, Голодомором.

Егоїстичні еліти, що не були спроможні стати понад власними амбіціями і вузькими інтересами для боротьби за державу, руйнували її. Сьогодні ми знову стаємо свідками того, як політична боротьба всіх проти всіх може призвести до краху.

Нагадаємо, проведення регіональних «круглих столів» було започатковано 22 січня в День Соборності в Українському Домі у Києві.

20 лютого у Києві відбудеться національний круглий стіл «Єдність заради перемоги», під час якого патріотичні політичні сили мають укласти документ і об’єднатись заради збереження держави.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа