У Броварах подали в суд на декомунізацію

15:00, середа, 6 квітня 2016 року

14:00, середа, 13 квітня 2016 року

У Броварах тривають суди проти декомунізації. Наступні засідання – 6-го та 13-го квітня


Броварський міськрайонний суд Київської області розглядає два позови щодо визнання незаконним і скасування
рішення «Про перейменування вулиць та провулків м. Бровари». В обох справах позивачі судяться за скасування перейменування усіх 70-ти вулиць.

6 квітня на 15:00 призначене засідання за позовом громадянок Людмили Шубіної, Світлани Федяніної та Наталі Олейнік. Справу розглядає суддя Наталя Маценко. Під час першого і поки що єдиного засідання, яке відбулося 24 березня, будівлю суду відвідали близько 50-ти патріотично настроєних броварців – як представників різних місцевих осередків партій, так і звичайних громадян. Однак, охочим не вдалося побачити обличчя позивачок, оскільки ті не з’явились на розгляд справи. Як зазначив секретар суду, про власну неявку та причини цього панянки не повідомили.

13 квітня на 14:00 призначене засідання за позовом Тетяни Немчиної. Під час першого розгляду справи, 29 березня, суддя Андрій Шинкар також долучив декілька третіх сторін – як на боці позивача, так і на боці відповідача. Задля надання їм можливості ознайомлення з матеріалами справи суд перенесли на 13 квітня. Під час розгляду справи противники декомунізації намагалися заборонити журналістам проводити відеознімання. А позивачка Тетяна Немчина навіть подала до суду відповідне клопотання.

Відеозаписи судових засідань можна переглянути за посиланнями:

Розгляд адміністративних справ відбудеться у Броварському міськрайонному суді Київської області за адресою: Київська обл., м. Бровари, вул. Грушевського, 2. Відповідач – Броварська міська рада.

04.04.2016

Члени робочої групи з підготування пропозицій щодо перейменування вулиць у місті Броварах

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа