Тимчасова слідча комісія по Мукачеву просить відсторонити від роботи правоохоронців, які можуть бути причетні до збройного конфлікту на Закарпатті

ТСК щодо розслідування подій в м.Мукачево направила звернення Міністру внутрішніх справ Арсену Авакову з проханням утриматися від кадрових змін щодо осіб, які мали відношення до стрільби у м.Мукачево 11 липня. Про це повідомив голова ТСК, народний депутат України  Микола Паламарчук під час засідання  слідчої комісії.

«Направити звернення міністру МВС, щоб він утримався від будь-яких кадрових переміщень, призначень тих людей, які мали відношення до подій, які відбувалися в Мукачеві. І ,на час розслідування, усунув усіх осіб, мається на увазі начальник Мукачівського міського управління та інших керівників, які мали відношення до цих подій», – заявив голова ТСК.

Він також повідомив, що відповідні запити були направлені також до Голови СБУ та Генеральної прокуратури, щоб відсторонити від виконання службових обов’язків працівників силових органів, які  не змогли запобігти трагедії в м.Мукачево.

«ТСК по Мукачеву закликала голову Служби безпеки України Василя Грицака відсторонити голову регіонального силового відомства на час розслідування», – сказав Микола Паламарчук.

Крім того, ТСК звернулася до генерального прокурора України Віктора Шокіна надати можливість зустрічі з затриманими бійцями «Правого сектора».

Джерело - Received: from webmail.uh.ua [93.190.43.23] (envelope-from [email protected]) Wed, 22 Jul 2015 12:33:33 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа