Творчий вечір Романа Коваля у Львівській опері

Вестиме вечір письменник Василь Шкляр

5 лютого 2013 р., о 19.00, у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької відбудеться творчий вечір письменника Романа Коваля з нагоди висунення його книжки “Михайло Гаврилко: і стеком, і шаблею” на Шевченківську премію.

У вечорі візьмуть видатні діячі української культури – лауреат Національної премії ім. Тараса Шевченка, поет Ігор Калинець, видатні актори Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької Богдан Козак і Святослав Максимчук; заслужений артист України, кобзар Тарас Силенко, заслужений діяч мистецтв України, скульптор Василь Ярич, мистецтвознавець Роман Яців, академічний хор Львівської національної опери та онуки Михайла Гаврилка – львівські лікарі Абрагамовичі – Ярослав, Орест та Любомир із родинами.

Відбудеться прем’єра двосерійного документального фільму “Стеком і шаблею” та зустріч із творчою групою – режисером Володимиром Бондаренком, співавтором сценарію Валерієм Тетерятником та Володимиром Пащенком, який зіграв у фільмі головну роль.

Вхід вільний.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа