«Тушки» використовують у своїх цілях образ зрадженої ними Тимошенко (фото)

Прес-служба Української платформи «Собор» зафіксувала, як депутат-«тушка» використовує у своїх цілях ув’язнену Юлію Тимошенко, яку та зрадила.

Зокрема, на 63-му Бердичівському окрузі розвішано біг-борди кандидатки в депутати Анжеліки Лабунської, де колишнього члена фракції БЮТ зображено поряд із Юлією Тимошенко (фото в додатку).

При цьому, як відомо, дезертирство Анжеліки Лабунської з фракції БЮТ сталося одразу після арешту Юлії Тимошенко.

Як легко перевірити на сайті Верховної Ради, Лабунська Анжеліка Вікторівна 07.09.2011 (на першому ж засіданні Верховної Ради після арешту Юлії Тимошенко) вийшла зі складу фракції Блоку Юлії Тимошенко, за списком якого її було обрано до парламенту.

Прес-служба Української платформи «Собор» зазначає, що особливої пікантності агітації «тушки» Анжеліки Лабунської додає зображення на ньому її, як і Тимошенко, у вишиванці. Анжеліка Лабунська відзначилася тим, що одразу після виходу з фракції БЮТ віддала свою картку для голосування «регіоналам», однак, на голосування щодо українофобського закону про мови Ківалова-Колесніченка прийшла і особисто проголосувала за цей закон.

Прес-служба Української платформи «Собор» розуміє, що Юлія Тимошенко з-за грат не в змозі перешкодити тому, щоб її фото не ліпили на кожен паркан з кожною «тушкою»-зрадником. Але сподівається що на цей випадок відреагує керівництво «Батьківщини», оскільки Бердичівський 63-ий округ з населенням близько 200 тисяч осіб буквально заліплений цими біг-бордами, якими «тушка» прямо дискредитує опозицію своїм сусідством.

Як відомо, громадянський рух ЧЕСНО знайшов у «тушки» Анжеліки Лабунської цілий букет порушень: крім «зміни політичної позиції всупереч волевиявленню виборців», ще й «причетність до корупційних дій», «непрозорість задекларованих доходів, майна та їх невідповідність способу життя», «неособисте голосування в парламенті» тощо.

Прес-служба Української платформи «Собор» по-своєму жаліє тих депутатів-«тушок», у яких після всіх їхніх зрад залишився єдиний аргумент для виборців –вишиванка і плакат із зрадженою, ув’язненою і беззахисною Тимошенко.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа