Центр досліджень визвольного руху змінив айдентику

Лого_ЦДВР

З 31 січня 2022 року у Центру досліджень визвольного руху (ЦДВР) змінюється логотип. Нову айдентику організації можна переглянути на сайті, а також на сторінці Центру у Facebook. Для подальшого використання у медіа її також можна завантажити у доданому до листа файлі.

«Відчинені двері на новому логотипі, який розробила львівська дизайнерка Марта-Марія Возна, символізують головну місію організації — робити минуле доступним для кожної людини», — зазначає директорка ЦДВР Дарія Гірна. 

Центр досліджень визвольного руху — незалежна наукова громадська організація, що вивчає найрізноманітніші аспекти українського визвольного руху у ХХ столітті. Зокрема, історію державних утворень (УНР та ЗУНР), громадсько-політичних рухів (УВО, ОУН, УНДО, дисидентський рух, інші) та військових формацій (Легіон УСС, УГА, УПА та інші), а також карально-репресивну політику окупаційних режимів на українських землях у ХХ столітті. ЦДВР об’єднує багатьох істориків з різних регіонів України та з-за кордону, які досліджують проблематику українського визвольного руху в контексті історичних процесів у Центрально-Східній Європі.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа