Тревел-ґрант на конференції в Оксфорд або Кембрідж

Cambridge Society of Ukraine все ще приймає заявки на тревел-грант ім. Богдана Сольчаника для фінансування ваших поїздок на конференції в Кембриджському чи Оксфордському університетах.  Дедлайну немає, але краще поспішити, поки є фінансування на цей рік. Головне знайдіть для себе конференцію та із підтвердженням участі подавайтесь до Cambridge Society of Ukraine .

solchanyk

Тревел-грант покриватиме транспортні витрати (авіа квиток, квиток на потяг/автобус, віза), пов’язані з поїздкою для участі у науковій конференції (гуманітарні, технічні і природничі науки) для українських науковців (студентів, аспірантів, кандидатів наук, дослідників, викладачів) в Університеті Кембридж та Університеті Оксфорд.

Конкурс організовується та проводиться Громадською організацією “Родина Героїв Небесної Сотні”, яка об’єднує родини загиблих, в рамках проекту “Відзнаки Героїв”, спільно з Кембриджською спільнотою України, Українською асоціацією випускників університету Оскфорд та коледжем Сент Едмунд Хол. У Конкурсі можуть брати участь українські науковці (студенти, аспіранти, кандидати наук, дослідники, викладачі) вищих навчальних закладів України денної або заочної форми навчання, працівники науково-дослідницьких інститутів, які вивчають гуманітарні, технічні і природничі науки. Конкурс має за мету допомогти талановитим вченим з України знайти своє визнання у світі.

Більше деталей на сайті: http://solchanykgrant.com/

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа