Третя штурмова: Ворог посилює атаки, щоб вийти на кордони Луганщини!

Смуга фронту Третьої штурмової на Харківщині, що межує з Луганщиною – сьогодні одна з найінтенсивніших ділянок наступу ворога. Про це повідомляють на офіційному телеграм-каналі підрозділу.  Найближче завдання окупантів, йдеться в заяві, – вийти до н. п. Чернещина – Першотравневе, з подальшим захопленням н.п. Борова. 

“Проти підрозділів бригади – 3-тя і 144-та дивізії 20-ї армії рф. Ворог наступає танковими полками, залучає значну кількість артилерії та додаткові загони з ПВК і спецпризначенців. Застосовує FPV, КАБи й хімічну зброю”, – заявляють у 3 ОШБр.

Зазначається, що від травня бійці бригади знищили вже близько 1068 росіян та поранили майже 2292. Ворог атакує позиції бійців бригади взводами і навіть ротами.

“На штурми наших позицій противник кидає цілі взводи та роти особового складу. Їхню стрімку ліквідацію компенсує поповненням живої сили у кількості 250-400 солдат зс рф щотижня”, – наголошують у Третій штурмовій.

Попри переважаючу кількість супротивника та відсутність резервів, бригада продовжує вже понад місяць утримувати визначені рубежі.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа