Традиційного Євромайдану на цих вихідних в Одесі не буде

До уваги громадських активістів, журналівстів, усіх одеситів.

Останні події в Донецьку та Харкові показують, що на Сході та Півдні нашої країни зовнішніми силами та внутрішніми провокаторами реалізується кривавий політичний сценарій складовою якого є вбивства та каліцтва людей у наших містах.

З метою захисту життя та безпеки городян, з огляду на не здатність правоохоронних органів гарантувати забезпечення громдського порядку у нашому місті – Оргкомітет Одеського Євромайдану прийняв рішення скасувати прведення запланованих на ці вихідні масових заходів.

Традиційного Євромайдану біля Дюку, в Суботу 0 18:00, недільного віча о 12:00 та ходи після нього, не буде.

Прохання до всіх одеситів, утриматись від участі в політичних акціях найближчі дні, ми повинні зламати кривавий сценарій, який нав’язують нашому місту, регіону та країні.

Сподіваюсь, що представники “Антимайдану” також продемонструють відповідальність та прагнення зберегти мир у місті, скасують власні масові заходи та закличуть своїх прихильників утриматись від участі у них, провокації можуть торкнутись усіх.

Прохання до журналістів, особливо телевізійників сприяти поширенню інфорації про мараторій на масові заходи на ці вихідні, часу залишилось мало, треба повідомити багатьох.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа