Тетяна Чорновол застосувала до ДБР свою тактику часів Євромайдану

Спочатку офіційне повідомлення ДБР:

dbr

Слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань розпочали досудове розслідування за фактом можливого порушення народним депутатом VIII скликання громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, пов’язаного з опором представникові влади, який припиняв хуліганські дії зазначеної особи (ч. 3 ст. 296 Кримінального кодексу України).

16-6
За попередньою інформацією, приблизно об 11:00 28 січня 2020 року особа проникла на охоронювану територію Державного бюро розслідувань за адресою: м. Київ, вул. С. Петлюри, 15 через паркан з колючим дротом. Після цього зайшла до актової зали, де відбувався брифінг першого заступника Директора ДБР, та під час його виступу спробувала кинути в нього мобільний телефон.

У зв’язку з цим, особу було виведено із зали проведення брифінгу. До того ж, під час супроводження до виходу, вона чинила опір правоохоронцям.

Наразі тривають першочергові слідчі дії.

У разі доведення вини, народному депутату VIII скликання
загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Можливо, ДБР і доведе винуватість Тетяни Чорновол, і посадить її в кутузку на обіцяні роки. Але все це Тетяна Чорновол вже проходила під час революції гідності. І тоді тітушки Януковича не церемонилися з нею, а вона, в свою чергу, не побоялась фізичного насилля і не дала заднього ходу. І це сприяло розвалу режиму Януковича. Ось фото, воно говорить більше від слів.

tchornov

Боротьба Чорновол з ДБР – це не лише юридичний, але й інформаційний та політичний казус. ДБР може виграти юридично, але Зеленський, людина якого зараз керує ДБР, – програти інформаційно і політично. Бо інформаційно боротися з Тетяною Чорновол – це робити їй політичну рекламу. Але в силових структурах під таким кутом зору на справи не дивляться, тому, імовірно, далі все буде розвиватися за сценарієм Тетяни Чорновол.

chorno_t

 

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа