Терористи розгромили Луганську обладміністрацію, намагаючись збити літак

З Луганська повідомляють про те, що український штурмовик щойно обстріляв будівлю Луганської обласної державної адміністрації, захопленої сепаратистами. Інформація про пошкодження різниться: одні джерела повідомляють про пряме попадання в будівлю ОДА і пожежу на першому поверсі будівлі, що виник в результаті цього. За ще однією версією ракета, запущена з землі по винищувачу, який літав над будівлею, потрапила в кондиціонер на четвертому поверсі будівлі.

На площі перед ОДА розкидані гілки і цегла від зруйнованої будівлі, пошкоджено кілька автомобілів, частково зруйновані барикади на вході в обласну адміністрацію.

lug2-6-14

До будівлі обладміністрації під’їхали пожежні машини та швидка допомога. По периметру площі Героїв ВВВ розосередилися озброєні люди в камуфляжі і цивільному. Очевидець повідомляє, що одного загиблого, загорнутого в брезент, вантажили в газель. Інформація про руйнування і жертви уточнюється.

Близько 16:00 біля адміністрації відновилася стрілянина. Людей до будівлі не пускають, але на місці працюють російські військові журналісти. Повідомляють про повну евакуацію людей з будівлі ОДА та часткову евакуацію сепаратистів з будівлі луганського СБУ.

У 16:07 літак пішов на другий захід.

16:20 – журналісти Луганського обласного телебачення повідомляють про п’ять загиблих в результаті вибуху.

У мережі з’явився запис веб-камери, на якій видно, що атака була проведена з землі.

Джерело: http://informator.lg.ua/?p=671#more-671

 

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа