Takflix віддасть кошти з продажу «Зошита війни» на армію

Зошит війни

Онлайн-кінотеатр Takflix та творці стрічки «Зошит війни» прийняли рішення передати 100% коштів із продажу фільму у фонд допомоги армії «Повернись живим».

«Зошит війни» – це стрічка з особистих відеозаписів із телефонів та камер українських військових та добровольців. Герої прокидаються та засинають, радіють та плачуть, знімають відео, та завжди відчувають, що запис може закінчитись у будь-яку мить. Фільм доступний мовою оригіналу з субтитрами на території України.

Раніше 10% з продажу квитків на фільм передавали у фонд «Повернись живим» для закупівлі техніки спостереження, однак тепер творці фільму разом із Takflix прийняли рішення віддавати 100% коштів.
«Паніка, нагнітання і психологічний шантаж — важлива частина гібридної війни та спроби дестабілізації України. Як це не парадоксально, сьогодні важливо не просто зберігати спокій, а й продовжувати жити звичним життям — наприклад, дивитись кіно. Ми продовжуємо працювати, просуваємо якісне українське кіно і від сьогодні передаємо всі кошти з продажу одного з найважливіших фільмів безпосередньо на армію»

«Повернись живим» – один із найбільших фондів допомоги військовим, які воюють на Донбасі. Фонд займається постачанням та лагодженням техніки, навчанням військових та офіцерів.

Фільм

Кадри

Зробити довільну пожертву «Повернись живим»

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа