Сирський розповів про дії окупантів у Вовчанську та під Липцями

Російська армія не припиняє штурми у Вовчанську та намагається просуватися по лінії Глибоке — Липці. 

Про це повідомив головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський

«Противник продовжує наступати, зосереджуючи основні зусилля на Курахівському, Покровському, Купʼянському, Харківському напрямках. Окрім того, проводить активні штурмові дії у Вовчанську та на підступах до Часового Яру з метою взяття під контроль цих двох населених пунктів», — йдеться у дописі.

На інших напрямках росіяни наступають, щоб розтягнути лінію активного фронту та не допустити перекидання українських військ, вважає головнокомандувач.

«На Харківському напрямку ворог концентрує свої головні зусилля та намагається просуватися в бік Глибоке — Липці, але зазнає значних втрат та не має успіху. У Вовчанську наша головна задача на цьому етапі стримати ворога, завдати йому максимальних втрат та поступово просуватись вперед для звільнення наших територій», — говорить Сирський.

Як повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, протягом доби рф застосувала близько 40 КАБів. 

«Під прицілом Вовчанська, Липецька та Старосалтівська громади. Влучання 4 ворожих КАБів зафіксували у Куп’янській громаді», — розповів керівник ОВА. 

Джерело: mediaport

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа