Сили спеціальних операцій ЗСУ передали подяки волонтерам Вільних Людей

Більше року волонтери “Вільних Людей” співпрацюють з підрозділом Сил спеціальних операцій (ССО), передаючи дороговартісну допомогу.

Волонтери Лебідь Олександр, Кіров Артем, Харьков Дмитро, Бакалюк Михайло, Грищук Андрій отримали подяки “за активне сприяння розвитку благодійної діяльності, утвердження принципів милосердя і гуманізму в Україні, безкорисливу допомогу і підтримку бійців, які в ході антитерористичної операції у важких боях відстоюють незалежність та європейське майбутнє нашої держави”, підписані комндувачем ССО ЗСУ генерал-майором Ігорем Луньовим.

Screenshot - 04182017 - 05:38:50 PM

“Ці подяки – показник того, що наша співпраця є дійсно плідною та ефективною. Та найважливішим показником є діяльність бійців ССО, що є засекреченою, але від того не стає менш значимою. Ми будемо сприяти підрозділу аж до самої перемоги у війні”, – говорить Дмитро Харьков, координатор “Вільних Людей” у Запоріжжі.

Зазначимо, що ССО – це своєрідна “еліта” сучасних Збройних Сил України. Хлопці працюють у так званій “сірій зоні” та на території, підконтрольній сепаратистам. Фактично, вони здійснюють розвідувальні операції, ведуть диверсійні роботи та звільняють полонених українців. Це – молоді, але професійні військові. За статистикою, лише 10% бажаючих проходять весь спецкурс підготовки і стають у лави ССО.

Джерело

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа