Ситуація в Донецькому аеропорту – від учасника наживо

10698433_867580393282258_4628461316559376740_n

“Ефект присутності”
ніч в аеропорту пройшла більш менш спокійно.
Вночі був помічений танк,ми чули тільки звук який обстріляв спостережну вишку без втрат. Термінали обстрілам не піддавались. Натомість вночі був обстріляний н.п. Піски з РСЗО Град 2рази і 2 рази спостережна вишка також з РСЗО.
Вечором прицільний вогонь вівся, по розрахункам АГС – з нашої сторони один 100й.
Також в підвальному приміщенні спрацьовували розтяжки з супроводом крику від болі,- походу сєпари понесли втрати.
В даний момент ведеться перестрілка з стрілецької зброї, чутні залпи арти. Такі перестрілки тривають щодня це як “робочий день” затихають у вечірній час…

Днів два тому нас обстріляли з градів(2 рази за день без втрат) за останні два дні більше обстрілюють Піски так як це єдине місце звідки ведеться доставка їди і боєприпасів і ще наша арта стоїть там ну і не тільки, спроб штурму не було.
В світлу пору доби активно працюють снайперські групи сєпарів.
Вчора Піски обстрілювали з АГС17 є 300й.
Ми звикли, їмо,спимо дискомфорт був перші два дні, а зараз втягнулись,по ночам мінусова температура. Виручають грілки дякуєм волонтерам.
На рахунок героїв і подвигів себе таким не рахую,пишу вам не для піару чи слави(хочу бути непоміченим). Біда в нас спільна а підходи до неї різні,багато думок.
Пишу вам щиро без фальшу і пишу тому що бачу проблеми і кілька варіантів їх вирішення , думаю ваше слово дойде до потрібних кабінетів)”.

Джерело: Юрий Бутусов

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа