Світовий Конгрес Українців провів опитування

5aff72d5a993bbcf57d354f5712cce56_XL

Світовий Конґрес Українців провів онлайн-опитування “Вибори Президента України 2019: Активність українців за кордоном”, щоб з’ясувати виборчу активність співгромадян поза межами України, та виявити перешкоди у голосуванні за кордоном.

Анонімні відповіді учасників опитування мають допомогти у підготовці Заключного звіту Міжнародної місії СКУ зі спостереження за виборами 2019 р. в Україні, надавши уявлення про виборчий процес у дипломатичних представництвах по всьому світу.

В анкеті 10 запитань. З-поміж них: чи брала людина участь у виборах Президента України 31 березня 2019 р. та у позачергових виборах Президента України в 2014 році в країні проживання за кордоном, і якщо ні, то чому (з варіантами відповідей); чи стикався виборець із будь-якими проблемами/труднощами, пов’язаними з виборчим процесом за кордоном? Якщо так то, з якими саме і яке покращення пропонує?

“Світовий Конґрес Українців хотів би поцікавитись досвідом Вашої участі у виборчому процесі під час президентських виборів в Україні 31 березня 2019 р. Якщо Ви є громадянином України, який має право голосувати на українських виборах, і проживаєте за межами України”, – йдеться у зверненні.

Результати онлайн-опитування будуть опубліковані на веб-сайті СКУ.

Григорій Жибак, УІС

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа