Світова Федерація Українських Жіночих Організацій закликає світ ввести жорсткі санкції проти Російської Федерації

sfuzho-header

Повномасштабна війна російського війська  в Україні за наказом Путіна є брутальним посяганням на суверенітет і територіальну цілісність Україниі і кричущим порушенням усіх норм міжнародного права та права України і українського народу на вибір свого майбутнього.

СФУЖО рішуче закликає міжнародних партнерів, уряди, організації та політиків бути солідарними з Україною та жорстко відреагувати на брутальні дії Путіна.

Зокрема, СФУЖО закликає:

1. Негайно і в повному обсязі впровадити санкції проти Росії, зокрема відключивши її від міжнародної платіжної ситсеми SWIFT.
2. Негайно надати зброю та військове обладнання Україні.
3. Виключити Росію з усіх міжнародних організацій, у тому числі й з ООН, Ради Європи та ОБСЄ.
4. Заборонити російським судам вхід до західних портів.
5. Надати фінансову та гуманітарну допомогу Україні.

Світове співтовариство своєю рішучою відсіччю мусить зупинити агресора. Дії Російської Федерації мусять мати тяжкі для неї наслідки. Ми вимагаємо ввести потужні та однозначні санкції проти Російської Федерації та її керівництва на додаток до вже оголошених. Закликаємо підтримувати Україну – військовими засобами, політично і економічно.

Перед обличчям нестихаючих атак на Україну організоване українське жіноцтво світу, об’єднане під егідою СФУЖО, продовжує підтримувати Україну та український народ.

Ми підтримуємо Збройні Сили України та українських воїнів!

Разом ми переможемо!

Слава Україні! Героям Слава!

Пресслужба СФУЖО

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа