Суспільству байдуже, чи будуть покарані вбивці Небесної Сотні

До такого висновку приходимо, спостерігаючи за діями тих, хто докладає надзусилля, щоб справи вбивць не були тупо закриті, або ж, щоб підозрювані не були відпущені “під чесне слово брехуна”. Але у Вас ще є шанс докласти власного внеску до покарання тих, хто виконував волю братії Януковича.

Ініціативна група з відвідування судів щодо злочинів на Майдані запрошує всіх взяти участь у прес-конференції на тему «Запит суспільства на справедливе судочинство». Під час конференції будуть представлені точки зору відносно поточних проблем судочинства та необхідності забезпечення прозорості  діяльності судової системи під час розгляду справ щодо злочинів на Майдані.

Захід відбудеться 30 березня 2016 року о 13:00 у приміщенні Українського Кризового Медіа Центру за адресою Український дім, вул. Хрещатик, 2.

У прес-конференції візьмуть участь:

–         –  Сергій Литвиненко – один із постраждалих під час Революції Гідності;

–          – Ольга Климко – к.е.н., активіст Ініціативної групи.

Суспільство потребує захисту своїх законних інтересів у справі покарання тих, хто віддавав злочинні накази або виконував їх. На поточний момент, завдяки різним схемам затягування або переносу засідань, підозрювані  уникають розгляду справи по суті і перебування в СІЗО.  Єдиний засіб перешкоджати цій практиці – це відвідувати суди і уважно стежити за судовими процесами прямо у залі суду.

Зверніть увагу! Громадяни мають право відвідувати суди за наявності паспорта. На поточний момент всі засідання відвідують тільки рідні Героїв Небесної Сотні.

Рідні загиблих також потребують моральної підтримки у суді. Актуальність цієї підтримки зросла у березні 2016 року, коли всі справи щодо розстрілів  були об’єднані в одну. На лаві підозрюваних знаходяться всі колишні беркутівці: Зінченко, Аброськін, Маринченко, Тамтура, Янишевський.

Додаткова інформація за телефонами Українського Кризового Медіа Центру: +380 50 157 81 59, +380 93 584 66 24.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа