Суми: Засилля чорного піару проти опозиційного кандидата у окрузі №157

За останні дні з’явилося відразу кілька прикладів використання чорного піару проти кандидата від Об’єднаної опозиції по округу №157 Олега Медуниці

Останній приклад – ввечері 22 жовтня жителі округу виявили в поштових скриньках листівки, на яких фото кандидата оброблене так, що він має схожість із образом Гітлера. Зокрема, така листівка була на вул. Заливній.

29397_3343125275339_955329123_n

Листівка виконана в чорно-білих тонах без вихідних даних. Фото кандидата підписане “Фото з домашнього архіву”. Також є напис: “О. Медуниця До влади хочуть НАЦІОНАЛ-ФАШИСТИ з ОУН-УПА”.

Днем раніше в поштові скриньки сумчан вкинули дві листівки. Перша російською мовою із заголовком «Фашисты идут» і підзаголовком «Какая команда – такой и местный кандидат!» та закликом «Сумчане! Выгоним фашистскую заразу из нашего города!». В листівці містяться фото та короткий текст про таких політиків: Юлія Тимошенко, Олег Тягнибок, Віталій Кличко, Олег Медуниця. В текстах про них є численні граматичні помилки.

21102012174

21102012175

У вихідних даних цієї листівки сказано, що замовником є ПП «Русское Единство», тираж 50 000, відповідальний за друк Аксенов С.

Інша листівка – звернення «комітету ВДВ» до громади міста Суми. У зверненні сказано: «О. Медуниця 6 років переховувався від служби в армії на посаді сільського вчителя в с. Северинівка». Також є звинувачення Олега Медуниці в тому, що він начебто продав гуманітарну допомогу з Канади – фуру тушонки.

Сам кандидат на прес-конференції 22 жовтня заявив, що всі ці звинувачення безглузді.

“Я стверджую, що питання, які піднімаються в цих листівках, це повна брехня і маячня.”, – заявив кандидат. Він також запевнив, що звернеться до правоохоронних органів.

Нагадаємо, раніше невідомі молодики зірвали кандидату зустріч із виборцями, а також хтось обписав паркани та будівлі фразами проти Олега Медуниці.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа