Сумського активіста, який сьогодні мав суд за тарифи, вночі побили

Сьогодні вночі у м. Суми двоє невідомих сильно побили керівника сумського осередку партії “Демократичний альянс” Dmytry Shesternev. Нападники не взяли ніяких речей. Інцидент відбувся біля будинку, в якому мешкає пан Дмитро. У лікарні, куди його відвезли, зафіксували рани на голові та руках і повідомили в правоохоронні органи.

Можливо (і дуже ймовірно) інцидент пов’язаний з тим, що сьогодні, 3 вересня, у Зарічному районному суді м. Суми має відбутися судове засідання про скасування рішення виконавчого комітету Сумської міської ради щодо встановлення тарифу 3 грн. на маршрутні перевезення у місті. (Початок о 10.00., вул. Академічна, буд. 13, кабінет 502). Позивачем у суді як раз і виступає активіст Дмитро Шестерньов, який постійно і послідовно захищає права сумської громади в судах і намагається добитись від монополістів-перевізників обгрунтування тарифу тарифу.
Відповідачем у цій справі є виконком Сумської міськради, який також постійно і послідовно лобіює інтереси приватних перевізників, а не відстоює інтереси громади, адже керівники міста мають конфлікт інтересів у питанні пасажирських маршрутних перевезень м. Суми.

Oleg Medunitsya
Вже вийшов на міліцію. Обіцяють докласти всіх зусиль(((
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа