Краматорськ показує приклад недолюстрованості суддів

Новини з паралельної реальності. Сьогодні запобіжний захід для добровольця Олександра Ружанського визначатиме колишня суддя Ворошиловського суду Донецька Лариса Переверзєва.

У 2012 році вона дала 5 років в’язниці активісту Костянтину Лаврову, який протестував проти будівництва будинку компанії Олександра Януковича.

Вирок – феноменальний. Навіть якщо прийняти всі натягнуті доводи слідства, максимум за що могли засудити Лаврова – шахрайство (могли дати умовно). Але його засудили, як якогось здирника – рекетира.

Пам’ятаю, як вона хвилин 40 зачитувала вирок і намагалася прикрити обличчя листами з вироком, щоб її не фотографували і не знімали. Вона знала, що виконує замовлення.

6871_938678296213818_3343859453770874564_n

Лавров відсидів 2 роки і після втечі Януковича був звільнений.

Суддю своїм указом президент Петро Порошенко перевів у Краматорськ. Такими цінними кадрами, готовими прийняти будь-яке рішення, не розкидаються. Висока довіру треба відпрацьовувати.

Vitaliy Sizov

Ще одна думка:

Боротьба з корупцією, кажете? “Заявляйте про порушення і давайте докази”, – говорять вам Порошенко, Шокін і Аваков з Яценюком.

Ось яке продовження у таких заяв. Того, хто розкрив схему збагачення військового прокурора, чекає арешт і суд. І судить його суддя, яка вже в Донецьку закривала на два роки активіста, який виступив проти сина Януковича.

Nick Feldman
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа