Суддю-захисника проросійського радіо “Вєсті” звільнять

Screenshot - 10192017 - 11:16:50 AM

Суддю Франківського районного суду міста Львова Василя Масендича, що своєю ухвалою заборонив Нацраді з питань телебачення та радіомовлення розглядати питання щодо продовження ліцензії київського “Радио Вести”, звільнять.

Таке рішення ухвалила Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя, розглянувши скаргу Сергія Висоцького, заступника голови Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики, заступника Керівника Проводу “Вільних Людей”. Він вимагав звільнення Василя Масендича, оскільки його судове рішення перешкоджало діяльності Нацради.

“Вільні Люди” переконані: “Радио Вести” – медіа, якому не місце в українському інформаційному просторі. Це ЗМІ пов’язане з Януковичем, фінансується Олександром Клименком, екс-міністром зборів і доходів. Медіа, що пропагує ідеї держави-агресора, не може продовжувати діяльність і отримувати ліцензію на мовлення в Україні.

“На власному досвіді пересвідчився в тому, що нові інститути працюють. Хай буде уроком для всіх суддів, які вирішили попрацювати на Росію!”, – говорить Cергій Висоцький.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа