Суддя, знущаючись над п’яним прокурором, порушив присягу

Суддя Святошинського районного суду міста Києва Ясельський вчинив цинічну зухвалу вакханалію знущання над Кримінальним процесуальним кодексом України і суддівською присягою.

Достовірно знаючи, що прокурор Ісак подав до суду підроблений обвинувальний акт, складений заднім числом (в чому примудрився зізнатися і сам себе підставив), суддя Ясельський у присутності правозахисників та журналістів під відеозапис привласнив функції керівника прокуратури і дав указівку прокурору вручити обвинувальний акт підозрюваному.

Ісак не виконав наказу судді відразу, оскільки журналісти виявили, що він (прокурор) – п’яний і тому банально втік із зали судового засідання, про що ми вже писали на нашому сайті.

https://ukrpohliad.org/multimedia/video/prokuror-z-yavyvsya-do-sudu-p-yanym-video.html

Однак вчора,17 січня 2017 року, прокурор з’явився до суду вже тверезий та з понятими вручати незаконний обвинувальний акт, користуючись тим, що відповідальність за це беззаконня взяв на себе суддя Ясельський.

unnamed

Наразі, з технічних причин засідання перенесене, але градус напруги підскочив.

Цікаво, чим так вмотивовані дії судді та прокурора, якщо в процесі нагромаджено стільки порушень? Ці порушення щоразу фіксують журналісти в онлайн режимі, бо ж громадськості відомо, що сфальсифікована проти волонтерів-євромайданівців Шовкалюка і Білика справа за фактом вбивства агента ФСБ вигідна передусім Кремлю.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа