Суд вирішив вибори у Кривому Розі на користь Вілкула

Дніпропетровський окружний адміністративний суд прийняв рішення відмовити кандадату на посаду міського голови Кривого Рогу від «Об’єднання «Самопоміч» Юрію Милобогу у перерахунку голосів.

Суд відхилив в повному обсязі вимоги Милобога здійснити перерахунок в Інгулецькому районі Кривого Рогу, де було виявлено найбільше порушень в день голосування. А також не задовольнив вимогу припинити повноваження територіальної виборчої комісії, що прийняла рішення оголосити мером міста екс-регіонала Вілкула до розгляду скарг щодо фальсифікацій на виборчих дільницях.

“Нам було відмовлено при наявності підроблених сповіщень у списки виборців, свідків, які зафіксували вкидання голосів, перешкоджання у реєстрації скарг, голосування людей на спецдільницях, які не мали на це права”, – прокоментував рішення суду керівник Дніпропетровської міської організації «Об’єднання «Самопоміч» Артем Хмельников.

Окрім зафіксованих порушень на дільницях «Самопоміч» оскаржувала законність процедури оголошення кандидата від Опоблоку мером на сесії міської ради ще до закінчення процедури розгляду скарг.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа